Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Hamas-terrorcelle med planer om at kidnappe IDF-soldat anholdt

Israels interne sikkerhedstjeneste Shin Bet har anholdt 9 mistænkte terrorister. På billedet ses tidligere anholdelse, juli 2022. (Illustrationsfoto: Flash90)
Terrorcellen havde mange ressourcer og var ved at producere sprængstoffer til terrorangreb.

Israels interne sikkerhedstjeneste Shin Bet har meddelt, at de har anholdt en Hamas-terrorcelle med planer om at kidnappe IDF-soldat. Terrorcellen havde også planlagt terrorangreb mod IDF i Judæa og Samaria (Vestbredden), skriver Jerusalem Post.

Ifølge Shin Bet udførte terrorcellen omfattende efteretnings-overvågning af IDF-soldaters aktiviteter i Judæa og Samaria.

Hamas-terrorcellen, der havde mange ressourcer, havde fået overblik over flugtruter og fundet et hemmeligt sted, hvor de kunne holde IDF-soldaten skjult.

Terrorcellen med 9 terrorister blev anholdt af IDF og politiet i sidste måned i landsbyen Biddu i Binyamin i Judæa og Samaria.

Sin Bet udtaler: Sammen med IDF og politiet, vil sikkerhedstjenesterne fortsætte det hårde arbejde for at forhindre ethvert forsøg fra terrorelementer på at udføre terrorangreb mod staten Israel og stille terroristerne til ansvar i retten.

Terrorcellen var også begyndt at producere sprængstoffer. De ufærdige bomber, sprængstoffer og andre materialer blev konfiskeret.

For to år siden blev en lignende terrorcelle stoppet af israelske sikkerhedsstyrker. Mange af de anholdte er pårørende til terroristerne, der blev anholdt i sidste måned. Terrorcellen arbejdede hårdt på at holde sine planer hemmelige.

Efterforskningen er fortsat i gang og det vides endnu ikke, hvornår der vil blive rejst tiltale mod terrorcellen.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem