Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Israelsk far og to døtre såret i terrorangreb i Judæa og Samaria – Hamas terrorist anholdt

Her ses israelske sikkerhedsstyrker efter et terrorangreb i Judæa og Samaria (Vestbredden), 15. november 2022. (Illustrationsfoto: Flash90)
Tidligere i dag blev Elroi Kapach (35) og hans døtre, Rachel (9) og Avigayil (14) såret i bil-terrorangreb ved Tekoa-krydset. Nu er en Hamas-terrorist anholdt i PA-kontrolleret Hebron.

Israel har igennem længere tid oplevet en terrorbølge – alene i perioden juni 2022 til juni 2023 har 52 israelere betalt med livet for palæstinensisk terror.

I dag blev 35-årige Elroi alvorligt og hans døtre, 9-årige Rachel og 14-årige Avigayil såret tæt på Tekoa-krydset i Judæa og Samaria (Vestbredden) af terrorister, skriver Yediot Ahronot.

Elroi kørte i bil med sine døtre da blev såret af granatsplinter.

Sikkerhedsstyrker leder efter terroristerne.


Israels ambulancetjeneste Magen David Adom (MDA) var hurtigt fremme og gav førsthjælp til terrorofrene.

Ifølge den foreløbige efterforskning skød flere terrorister fra deres bil. Mindst en af terroristerne steg ud af bilen og åbnede ild.

Israelske sikkerhedsstyrker bruger optagelser fra sikkerhedskamera og andre metoder til at fange terroristerne og stoppe dem, inden de kan nå at flygte til en af de nærliggende landsbyer eller Hebron.

Der er opstillet mange vejspærringer og indbyggerne opfordres til at undgå området.

Leder af Gush Etzion Regional Council Shlomo Naaman, fortalte at der ikke har været terrorangreb i området i flere år. Naaman tilføjede: – Det har været en frygtelig morgen med svære nyheder. Vi ønsker hurtig bedring til de sårede og styrker sikkerhedsstyrkerne, der hurtigt vil nå terroristerne og stoppe dem. Vi overgiver os ikke til terroren, der forsøger at dræbe os og fordrive os fra vores land.

Den iransk-støttet terrorgruppe Hamas som kontrollerer Gaza hyldede terrorangrebet og opfordrede terrorister til at begå flere terrorangreb. Hamas der står på flere internationale terrorlister, anerkender ikke Israels ret til at eksistere og har soim erklæret mål at udslette den jødiske stat.

Opdatering: En Hamas-terrorist er anholdt i byen den PA-kontrolleret by Betlehem i Judæa og Samaria. Israels forsvarshær (IDF), udtaler: – IDF- og grænsepolitiet har i samarbejde med Shin Bet anholdt terroristen, der er mistænkt for at stå bag terrorangrebet tidligere i dag, skriver i24NEWS

I klippet ses skudvekslinger mellem IDF og Hamas-terroristen, der havde barrikaderet sig i en moské:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem