Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

86-årige Sergei død af sorg efter hans elskede kone blev dræbt i raketangreb fra Gaza

Den 11. maj blev 82-årige Inga Avramyan dræbt af raketangreb fra Gaza, mens hun forsøgte at hjælpe sin handicappede 86-årige mand Sergei i beskyttelsesrummet. Sergei kom sig aldrig over tabet af sin elskede hustru og er nu død af sorg. (Foto: Flash90)
Den iransk-støttet terrorgruppe Palæstinensisk Islamisk JIhad (PIJ) har fået endnu et israelsk terroroffer på samvittigheden efter 86 årige Sergei døde af sorg over tabet af sin elskede Inga i raketangreb fra Gaza.

Den 11. maj blev 82 årige israelske Inga Avramyan dræbt af raketangreb fra Hamas-kontrolleret Gaza, af den iransk-støttet terrorgruppe Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ), da en raket ramte ejendommen, det ældre ægtepar boede i den israelske by Rehovot.

I går døde Ingas 86-årige mand Sergei.

Familien fortæller at selvom Sergei kun blev lettere såret ved raketangrebet, blev hans fysiske og mentale helbred hurtigt forværret efter hans kone blev dræbt og han kunne ikke komme sig over at miste sin kone.

– Det er en svær tid for familien med alt det, der er sket. Efter vores bedstemor blev dræbt, fik vores bedstefar det dårligt. Han var fuldstændig knust, efter hun blev dræbt, fortæller barnebarnet Adam Torossian.

Inga plejede sin mand, der var blevet delvist lammet og havde fået amputeret et ben efter en bilulykke. Inga blev dræbt mens hun forsøgte at hjælpe sin mand med at nå i beskyttelsesrummet efter raketalarmen var blevet aktiveret.

Israels forsvarshær (IDF) udtalt efterfølgende, at der var sket en fejl i Iron Dome missilforsvarssystemet som betød at raketten fra Gaza ikke blev nedskudt.

Inga og Sergei lavede Aliyah fra Armenien for 30 år siden. De efterlader sig to børn og fem børnebørn. De havde været gift i over 50 år. Kort efter Ingas død sagde barnebarnet Arthur, at bedsteforældrene var meget hengivne over for hinanden.

– Jeg ved ikke, hvad min bedstefar skal gøre uden hende. Han kommunikerede kun med hende. Hun var hele hans liv. Der var en sjælden kærlighed og et særligt bånd mellem dem, fortalte et af deres børnebørn efter deres bedstemor blev dræbt af raketangrebet.

Nu er deres bedstefar også død.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem