En person er dræbt og flere er såret efter raket ramte et boligkompleks i Rehovot syd for Tel Aviv, 11. maj. (Foto: Flash90)

Bolig ramt af raketangreb fra Gaza – en dræbt, flere såret

En lejlighed blev totalskadet efter raket ramte et lejlighedskompleks i Rehovot syd for Tel Aviv. Ifølge israelske medier var raketten, der blev brugt ved angrebet iransk produceret.

En person blev dræbt og mindst fem personer blev såret, da en raket fra Gaza ramte beboelsesejendom i byen Rehovot syd for Tel Aviv.

Ambulancefolk fandt en hårdt såret mand i en af lejlighederne. Trods gentagende forsøg, stod hans liv ikke til at redde.

To kvinder i 70’erne, en 74-årig mand og en 50-årig mand blev moderat såret. Mens en person blev lettere såret. Flere behandles for angst og chok.

Ifølge israelske medier var det en iransk produceret raket, der blev brugt ved raketangrebet. Det er uvist, hvorfor raketten ikke blev stoppet af Israels missilforsvarssystem Iron Dome. Iron Dome kan ikke nedskyde alle raketter ved så stor en mængde raketangreb.

I Sdot Negev blev en 82-årig kvinde lettere såret af granatsplinter fra en raket og en mand i 90’erne behandles for et alvorligt panikanfald.

Den iransk-støttet terrorgruppe Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ) har angrebet Israel med mere end 600 raketter siden i går eftermiddags. Samtidig har Israel dræbt flere højststående PIJ-terrorledere i luftangreb i Gaza.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp