Her ses Israels missilforsvarssystem Iron Dome i aktion mens systemet nedskyder raketter fra Gaza over den israelske by Sderot beliggende tæt på den Hamas-kontrolleret enklave, 2. august 2022. (Illustrationsfoto: Flash90)

Syd-Israel angrebet af 25 raketangreb fra Gaza – tre meldes såret

For anden gang i dag angribes Syd-Israel af raketangreb fra terrorgrupper i Gaza.

Tidligere i dag blev Syd-Israel angrebet af raketter fra Gaza som hævn fra den iransk-støttet terrorgruppe Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ), efter en af deres terrorledere havde sultet sig selv ihjel i israelsk fængsel.

I eftermiddag blev Syd-israel igen angrebet af flere raketter, der meldes om mindst 25 raketangreb og tre såret, heraf en alvorligt. Derudover har en af raketterne forårsaget en brand.


I samfund tæt på Gaza blev forældre til små børn bedt om at hente deres børn, efter der var kommet efterretninger om at raketangreb var på vej. Flere forældre blev fanget med deres børn uden for, da raketalarmerne gik i gang. Ifølge israelske medier menes raketangrebene at være planlagt efter tidspunktern,e hvor israelske børn er på vej til og fra børnehave/skole.


Sagen opdateres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp