Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Terrorangreb på promenaden i Tel Aviv

Flere udenlandske turister såret og en er død efter terrorangreb på promenaden i Tel Aviv 7. april. (Foto: MDA)
Én person er dræbt og flere såret i terrorangreb i Tel Aviv. Alle terrorofrene er udenlandske turister.

En person blev dræbt og mindst fem blev såret i et terrorangreb på promenaden i Tel Aviv her til aften. En terrorist skal kørte flere personer over på promenaden, inden han begyndte at skyde omkring sig.

Terrorofret som blev dræbt menes at være en udenlandsk turist i 30’erne. Alle de sårede formodes også at være turister, oplyser israelske myndigheder. En 74-årig mand, en 39-årig mand og en 17-årig pige menes at være blevet moderat såret, mens en mand i 50’erne og en kvinde i 70’erne blev lettere kvæstet.

Terrorangrebet skete blot få timer efter to israelske søskende blev dræbt og deres mor blev alvorlig såret i terrorangreb i Judæa og Samaria (Vestbredden). Kvinderne sad forsvarsløse i deres crashede bil og skudt af mindst 22 Kalashnikov-skud af terroristerne.

Israels premierminister Benjamin Netanyahu har indkaldt flere IDF-reservister til tjeneste efter terror og raketbølgen som hærger landet. Israel er blevet angrebet af 44 raketter fra Hamas-kontrolleret Gaza og 36 raketter fra Libanon. Et hjem i den israelske by Sderot blev raket af raket fra Gaza. Familien som har en lille baby overvejer nu at flytte for ikke skåne deres lille datter fra en opvækst i skyggen af raketangreb.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem