Israelsk småbørnsfar blev alvorligt såret i skud-terrorangreb mod ham og hans familie, mens de sad i deres bil i byen Huwara. (Foto: United Hatzalah)

Israelsk småbørnsfar alvorlig såret i terrorangreb

David Stern blev alvorlig såret af palæstinensisk terrorist i skud-terrorangreb, mens han sad i bilen sammen med sin kone og deres små børn.

I går blev David Stern skudt og alvorlig såret af terrorist mens han sad i bilen med sin kone og deres små børn i bilen og kørte gennem den palæstinensiske by Huwara i Judæa og Samaria (Vestbredden). Israelere som lever i området er tvunget til at køre igennem den palæstinensiske by for at kunne komme hjem.

En palæstinensisk terrorist bevæbnet med et maskingevær begyndte at skyde mod israelerens bil og gennemhullede forruden.

Til trods for at David, der er i 30-erne og tidligere marinesoldat i den amerikanske hær, blev alvorlig såret i hovedet, formåede han at skyde terroristen og reddede dermed sin kone og deres små børn.

Davids kone blev ramt af chok, men blev ikke ramt af terroristen, skriver Times of Israel.

Israelske soldater i området skød også mod terroristen, som formåede at løbe fra stedet – kort efter blev terroristen fanget.

Terrorangrebet sker blot 3 uger efter to israelske brødre blev skudt og dræbt mens de kørte igennem Huwara.

Motorvej 60 bruges både af israelere og palæstinensere, går igennem Huwara. Det har ført til mange konflikter gennem årene. Huwara er stort set den eneste palæstinensiske by, som israelere kører igennem. Der har længe været planer om at bygge en omfartsvej uden for byen for at undgå den slags terrorangreb.

I den PA-kontrolleret by Nablus blev terrorangrebet fejret med uddeling af slik:

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp