Or Asher (til venstre) og Rotem Mansano kæmper for livet på hospitalet efter de blev skudt af terrorosten mens de var på vej til bryllup. (Foto: Privat)

Kammerater blev skudt i terrorangrebet i Tel Aviv – nu kæmper de for livet

Tre venner var på vej til bryllup, da de blev skudt af palæstinensisk terrorist i hjertet af Tel Aviv. Nu kæmper to af dem for livet på hospitalet.

Som MIFF skrev tidligere i dag, blev Tel Aviv i aftes igen ramt af terrorangreb, da en palæstinensisk terrorist som opholdt sig ulovligt i landet og tidligere har siddet fængslet i Israel, skød mod folk uden for en café. Tre personer blev såret. Terroristen hvis far er højtstående Hamas-aktivist, blev skudt inden han nåede at skyde endnu flere.

Nu oplyser hospitalet til Times of Israel af to af de tre sårede venner, der er i 30’erne, er i meget alvorlig tilstand.

Or Asher på 32 blev kritisk og livstruende såret ved skud-terrorangrebet. Hans 34-årige ven, Rotem Mansano er også i meget alvorlig tilstand. Begge ofre er lagt i respirator. Den tredje van, 36-årige Michael Osdon, blev lettere til moderat såret. De tre venner var på vej til et bryllup da de blev skudt af terroristen i hjertet af Tel Aviv som er verdenskendt for sit pulserende natteliv.

– Terroristen begyndte at skyde, men det lykkedes mig at kaste mig væk, så kuglen kun ramte mig i nakken. Terroristen affyrede derefter en kugle mod en af ​​mine venner og derefter mod en anden. Han forsøgte at skyde mig igen, men så løb jeg hen til en isbutik og ringede til politiet, fortæller Michael Osdon.

Se det forfærdelige skud-terrorangreb i klippet nedenfor:

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp