Terrorangrebet skete på en cafe i hjertet af det centrale Tel Aviv, 9. marts. (Foto: Flash90)

I aftes ramte terroren i hjertet af Tel Aviv

Tre personer blev såret ved terrorangrebet - en af dem kritisk.

Tre personer blev skudt og såret i aftes i hjertet af Tel Aviv da en palæstinensisk terrorist skød mod en cafe. Den ene af de sårede er i kritisk tilstand, mens de to andre blevet alvorligt og moderat såret.

Israels politi udtaler at terroristen skød folk uden for en cafe på hjørnet af Dizengoff og Ben Gurion street, skriver Times of Israel.

Terroristen stak af fra stedet, inden han blev skudt og dræbt kort tid senere i en skudveksling med politiet. Han blev senere identificeret som den 23-årige palæstinenser Mutaz Salah al-Khawaja fra Ni’lin i Judæa og Samaria (Vestbredden).

Ifølge palæstinensiske medier er han medlem af den iransk-støttet terrorgruppe Hamas som kontrollerer Gaza og har siddet i fængsel to gange i Israel. Terroristen opholdt sig ulovligt i Israel.

Traditionen tro, blev terrorangrebet blandt andet fejret i den PA-kontrolleret by Jenin i Judæa og Samaria:

Hvi terroristen ikke var blevet stoppet så hurtigt, kunne terrorangrebet være endt endnu mere tragisk. Området, hvor angrebet skete, er et af de travleste steder i Tel Aviv, og mange israelere går i byen torsdag aften.

Tel Aviv blev også ramt af lignende terrorangreb den 7. april 2022. Tre israelere betalte med livet ved det angreb i samme område af byen som blev ramt igen i aftes af terror.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp