I dag blev en 20-årig israelsk kvinde alvorligt såret i bilterror-angreb i Judæa og Samaria (Vestbredden). Terroristen havde arbejdstilladelse i israelske bosættelser. (Foto: Flash90)

Kvinde (20) alvorligt såret i bilterror

Palæstinensisk terrorist med arbejdstilladelse i israelske bosættelser påkørte den israelske kvinde med høj fart. Israels politi efterforsker sagen som bilterror.

I dag blev en 20-årig israelsk kvinde alvorligt såret i bilterror-angreb i Judæa og Samaria (Vestbredden) tæt på Jerusalem. Israels politi efterforsker sagen som bilterror.

Kvinden blev kørt på Shaare Zedek hospitalet i Jerusalem med alvorlige hovedskader, skriver avisen Jerusalem Post.

Terroristen er 45-årige Rani Mamoun Fayz Abu Ali, far til fem fra byen Beitunia. Ifølge den israelske nyhedskanal Kan havde han arbejdstilladelse i israelske bosættelser i Judæa og Samaria.

Overvågningsoptagelser af terrorangrebet viser ham køre i en moderne sort SUV, da så en kvinde gå fra en parkeringsplads til et fortov, vendte han sig om. I fuld fart kørte han ind i kvinden på fortovet, inden han kørte gennem en lille have og flygtede fra stedet. Efter en kort politijagt blev han skudt af politiet. Han døde senere af sine kvæstelser.

Terrorangrebet skete i en tid med meget høje spændinger i Judæa og Samaria. Siden marts er over 2.500 terrormistænkte blevet anholdt og 500 terrorangreb er blevet afværget takket være Israel antiterror-aktioner. Alligevel har mindst 31 personer siden nytår, betalt med livet for palæstinensisk terror i Israel, inkl. Judæa og Samaria.

Her ses bilen tilhørende den formodede terrorist som har arbejdstilladelse i israelske bosættelser.
Facebook
Twitter
Email
WhatsApp