Politi og medicink personale på stedet hvor ung mor blev knivstukket af 14-årig palæstinensisk pige mens hendes børn så det, 8. december 2021. (Foto: Hatzalah)

5-årig søn: – Mor, du har en kniv i ryggen!

Moriahs fem små børn så deres mor blive knivstukket i dag i Jerusalem af 14-årig palæstinensisk terrorist.

Moriah Cohen (26) blev lettere såret i dag i kniv-terrorangreb begået af en blot 14-årig palæstinensisk pige mens hun gik med barnevogn og børn på vej til skole Sheikh Jarrah-kvarteret i Jerusalem – læs HER.

Den iransk-støttet terrorgruppe Hamas som har kontrolleret Gaza siden 2007 kalder terrorangrebet “heroisk”:

Nu fortæller Moriahs mand (Dvir Cohen) til den israelske nyhedskanal N-12 om angrebet (oversat fra hebraisk) at terroristen “Faktisk er vores nabo. Jeg ved, hvem de er, bor foran mig – men det er ikke fordi jeg har nogensinde har bedt dem om æg eller mælk”

Dvir fortæller også at deres fem små børn var sammen med Moriah og så deres mor blive knivstukket.

“Hun (terroristen) klyngede sig til hende undervejs,” fortæller Dvir. “Min kone var sammen med alle vores børn, de kom gående til et vejkryds tæt på vores hjem, og der angreb terroristen min kone og stak hende. Vores søn råbte ‘Mor du har en kniv i ryggen’, terroristen blev åbenbart bange og løb væk. Alt det skete mens vores små børn stod ved siden af deres mor – tre af dem i barnevogn, jeg tør slet ikke tænke på hvordan det var endt hvis terroristen var fortsat med at angribe.” siger Dvir til N-12.

Dvir blev kaldt til hospitalet, midt i sin reservetjeneste i det israelske militær (alle israelske mænd kaldes ind i reservetjenesten hvert eneste år frem til de er i 50-årsalderen). Dvir har nu talt med sin kone som heldigvis er i bedring. “Hun har det godt og vil forhåbentligt komme hjem i dag,” fortæller Dvir “heldigvis var kniven ikke lang. Hun siger, at det gør mindre ondt end en fødsel.”

Dvir tilføjer at de har boet i kvarteret i omkring 6 år, og sammen med de andre jødiske beboere bliver de konstant chikaneret af deres arabiske naboer. “De slukkede for vores Chanukiahstager i nabolaget, under den seneste Gaza-krig i maj blev der kastet mange molotovcocktails i nabolaget. Vi forventer at se mere politi i nabolaget. Det sidste halve år er konflikten i området steget, vi forsøger at leve vores liv så normalt som muligt uden at tænke for meget på det der sker her. Det er vores mission i Øst-Jerusalem. Vi ønsker blot at leve i sikkerhed og i fred.” slutter Dvir.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp