To israelere blev lettere såret i et terrorangreb ved rundkørslen Tapuah på Vestbredden. (Foto: Twitter)

To israelere såret i terrorangreb på Vestbredden

Terroristen forsøgte at angribe med en kniv efter at havde påkørt ofrene med vilje.

En israelsk soldat og en politibetjent er blevet lettere såret i terrorangreb her til morgen ved en travl rundkørsel øst for Ariel på Vestbredden, det skriver avisen Jerusalem Post.

Ifølge israelsk politi påkørte terroristen med vilje en gruppe soldater som stod ved rundkørslen. Efter at have påkørt soldaterne, løb terroristen ud af sin bil med en kniv, men han blev skudt før han nåede at stikke nogen. Terroristen blev moderat såret og kørt til hospitalet.

De to ofre er 23 og 20 år – de er blevet kørt på hospitalet til videre behandling. Der er sket flere terrorangreb mod israelere på stedet i senere år.

Palæstinensiske terrorister har i flere år brugt biler og knive som våben i terrorangreb mod israelere – læs MIFF’s artikler om det her. Efter terroristen har påkørt sine ofre stiger han ud af sin bil og forsøger at stikke ofrene med kniv.

Terrorangrebet i dag sker præcis en uge efter den 39-årige rabbiner og far til fire, Shai Ohayon blev stukket ihjel af en palæstinensisk terrorist med arbejdstilladelse i Israel i den israelske by Petah Tikva – læs MIFF’s artikel om terrorangrebet her.

Se video af terrorangrebet i dag:

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp