Israelsk grænsepoliti nær Makpelah-hulen i Hebron. (Illustrativt foto: Israelsk politi)

Forsøgte at knivstikke politibetjent i Hebron

En palæstinenser er arresteret efter han forsøgte at stikke en politibetjent ned med kniv.

En palæstinensisk mand blev arresteret mandag efter han forsøgte stikke en israelsk politibetjent ned med kniv nær Makpelah-hulen, som også kaldes for Patriarkernes grav, i Hebron på Vestbredden. Ingen personer kom til skade ved terrorangrebet.

-Det ser ud til at ingen af ​​vores styrker blev skadet og angriberen blev arresteret uden et eneste skud blev affyret, siger politiet i en pressemeddelelse.

Også dagen før var der forsøg på at stikke politibetjente ned med kniv i samme område. Politiet har derfor valgt at øge sikkerheden. Der har været mange terrorangreb og forsøg på terrorangreb samme sted gennem årene.

Makpelah-hulen betragtes som jødedommens tredje helligste sted efter Templebjerget og Grædemuren. Stedet menes at indeholde gravene af næsten alle jødedommens stamfædre og stammødre: Abraham og Sarah, Isak og Rebekkah, Jacob og Leah. Ifølge traditionen er Rachel begravet i Bethlehem.

Der har de seneste uger været øget spænding i både Israel og på Vestbredden. Den 6. februar var der tre terrorangreb i løbet af blot tolv timer.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp