Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Tre terrorister infiltrerede Israel fra Gaza

Soldater fra det israelske forsvar stoppede tre terrorister der havde infiltreret Israel fra Gaza. (Illustrationfoto: IDF)
Terroristerne blev skudt og dræbt efter de kastede eksplosiver mod israelske soldater.

Tre palæstinensere formåede at infiltrere Israel fra syd fra Gazastriben i går aftes. Det er ukendt hvordan de formåede at krydse den israelske grænse. Efter at have krydset grænsen gik de mod et skovområde nær Kibbutz Kissufim.

Det israelske forsvar siger, at de holdt konstant øje med de tre palæstinensere. Da de israelske soldater omringede de indtrængende kastede terroristerne angiveligt med eksplosiver, sandsynligvis en håndgranat, mod soldaterne, skriver Times of Israel.

De israelske soldater svarede igen ved at skyde og dræbe de tre terrorister. Ifølge det israelske forsvar er ingen israelere kommet til skade.

For lidt over en uge siden blev en finsk politiker arresteret af det israelske forsvar efter at have forsøgt at klippe hul i grænsehegnet mod Gazastriben.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem