Raketangreb fra Gazastriben mod det sydlige Israel (arkivfoto: IDF)
I løbet af mindre end to døgn har terrorister i Gaza affyret over 1ooo raketter mod Israel. (Arkivfoto: IDF)(arkivfoto: IDF)

Våbenhvile overtrådt i løbet af weekenden – nye raketangreb mod Israel

To raketter affyret mod Beersheva med 200.000 indbyggere.

To raketter blev affyret mod Israel fra Gazastriben tidligt lørdag morgen på trods af våbenhvilen indgået fredag ​​morgen. Raketerne blev affyret mod Beersheva, den største by i det sydlige Israel. Begge raketter blev skudt ned af Iron Dome-raketforsvaret, skriver Times of Israel.

Fem personer blev behandlet for chok og fire for skader, de blev påført i forbindelse med evakueringen, men ingen skulle være alvorligt såret.

Det israelske forsvar besvarede aggressionen ved at ​​bombe ​​flere Hamas-mål i Gazastriben. Det er første gang Israel rammer Hamas i denne konfliktomgang. Tidligere på ugen ramte de kun Islamisk Jihad mål, den næststørste terrorgruppe i Gaza, som stod bag angrebene mod Israel.

“Hamas er ansvarlig for hvad der sker i Gazastriben og skal bære konsekvenserne af terrorangreb mod den israelske civile befolkning,” sagde IDF.

Der var heller ingen rapporter om kvæstelser på palæstinensisk side lørdag.

Siden tirsdag morgen er der blevet affyret over 450 raketter mod Israel fra Gaza. 58 israelere blev let eller moderat såret i angrebene. På den palæstinensiske side er 34 mennesker dræbt. Israel siger, at mindst 25 af de dræbte var terrorister. Mange blev dræbt, mens de affyrede raketter mod Israel.

Denne video viser raketangrebet mod Beersheva lørdag:


Facebook
Twitter
Email
WhatsApp