Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

– Vi vil dræbe hver eneste jøde

To Islamisk Jihad-terrorister siger, at de ønsker at dræbe alle jøder. (Foto: Skærmdump)
Islamisk Jihads mål er at udslette jøderne. Herefter vil de tage de kristne.

Den palæstinensiske terrorgruppe Islamisk Jihad siger “de er i krig med Israel”, efter det israelske forsvar iværksatte et målrettet luftangreb og dræbte militærleder Baha abu al-Ata i tirsdags. Ifølge det israelske forsvar gennemførte al-Ata nye terrorangreb mod Israel, på trods af at han var blevet advaret om, at det ville få store konsekvenser.

-Vi forsøgte at fortælle Al-Ata og Islamisk Jihad, at vi var opmærksomme på hans handlinger og overtale ham til at stoppe angrebene. Advarslerne virkede tydeligvis ikke, siger IDF’s talsmand Jonathan Conricus.

Det israelske forsvar gennemførte angrebet, før al-Ata kunne angribe Israel.

-Vi gennemførte angrebet, fordi vi ikke havde noget andet valg, siger Conricus.

Men hvem er palæstinensisk islamisk jihad? Terrorgruppen er den næststørste i Gazastriben efter Hamas. De har omkring 8.000 militante i deres rækker og støttes direkte af Iran. I de senere år har de opbygget et stort arsenal af raketter, blandt andet med hjælp fra iranske eksperter. I de sidste seks måneder har de stået bag adskillige raketangreb mod den civile befolkning i Israel.

De affyrede blandt andet raketter mod Sderot under en musikfestival i august.

https://www.facebook.com/idfonline/videos/791990531247336/?t=0

De betragtes som endnu mere ekstreme end Hamas, og i en dokumentar af den fransk-israelske journalist Pierre Rehov står det klart, hvor ekstrem terrorgruppen er. I flere interviews med terrorister i Islamsk Jihad fortæller terroristerne om deres radikale og ekstreme holdninger.

-Med Allahs hjælp vil vi jage jøderne fra Palæstina og Det hellige tempel. Hvis de ikke overgiver sig til islam, selvom de rejser til verdens ende, vil vi jage dem og dræbe dem, siger en af ​​Islamisk Jihad-terrorister.

Videre siger han, at efter at jøderne er taget, står de kristne for tur.

-Så vil vi kalde alle kristne til islam, fordi islam er den eneste religion med medfølelse, fortsætter terroristen i interviewet.

En anden, der bliver interviewet, har en opfordring til andre islamiske krigere.

Fortsæt med at dræbe jøderne, indtil der ikke er flere af dem tilbage, siger terroristen.

Du kan se hele dokumentaren om terrorgruppen Islamisk Jihad her:


Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem