Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Nye raketangreb mod Israel onsdag morgen

Raketangreb fra Gazastriben mod det sydlige Israel (arkivfoto: IDF)
I løbet af mindre end to døgn har terrorister i Gaza affyret over 1ooo raketter mod Israel. (Arkivfoto: IDF)(arkivfoto: IDF)
De sidste 24 timer er der blevet affyret 220 raketter fra Gaza mod Israel.

Efter en anspændt, men relativ rolig nat, lød raketalarmerne igen flere steder i det sydlige og centrale Israel onsdag morgen. Terrorister i Gazastriben affyrede nye raketter mod Israel, skriver Times of Israel.

Iron Dome-raketforsvarssystemet skal have skudt de indkommende raketter ned. Der er ikke rapporter om kvæstelser efter de nye angreb. For første gang siden angrebene begyndte, blev Jerusalem-området også angrebet.

Siden tirsdag mogen er der blevet affyret 220 raketter mod Israel, blandt andet mod metropolen Tel Aviv. 48 israelere er blevet behandlet af sundhedspersonale i forbindelse med de omfattende raketangreb.

Tirsdag blev skoler og arbejdspladser lukket i Tel Aviv og i byer syd for Gaza. Onsdag er skolerne i Tel Aviv åbnet igen, men de er fortsat lukkede i det sydlige Israel.

Raketangrebene startede, efter Israel dræbte den magtfulde militærleder Baha abu al-Ata i Islamsk Jihad i et målrettet luftangreb. Ifølge IDF planlagde al-Ata nye terrorangreb mod Israel.
Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem