En raket fra Gazastriben eksploderede på en travl motorvej i Israel tirsdag den 12. november. (Foto: National Roads Company)

Her eksploderer raket på travl motorvej

Det var rent held, at raketten som eksploderede på en travl motorvej ikke kostede liv.

Siden tirsdag morgen har terrorister i Gazastriben affyret 160 raketter mod civile i Israel. Cirka 60 af raketterne er blevet stoppet af Iron Dome-forsvarssystemet, men flere af raketterne har forårsaget store materielle skader på boliger og andre ejendomme. I en dramatisk video kan du se en raket eksplodere på en travl motorvej uden for Ashdod.

Et trafikkamera filmede dramaet, der viser raketten, som eksploderede tæt på flere israelske køretøjer. Heldigvis blev ingen mennesker dræbt ved eksplosionen, men en person blev overført til hospitalet med lettere skader.


Se den dramatiske video her:

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp