Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

To israelske teenagere alvorligt såret i terrorangreb

Sikkerhedsstyrker og ambulancefolk på stedet hvor terrorangrebet fandt sted fredag d. 16 august. (Foto Magen David Adom)
De to teenagere blev påkørt med vilje. Bilføreren blev skudt og dræbt på stedet.

To Israelere blev ramt af en bil, da de ventede ved et busstoppested uden for bosættelsen Elazar, lige syd for Jerusalem, i det centrale Vestbredden. Det israelske forsvar omtaler hændelsen som terror, skriver Times of Israel.

En 17 årig dreng er alvorligt såret, mens en 19 årig kvinde er hårdt såret. Tilstanden hos den 17-årige omtales som livstruende. De to teenagere blev behandlet på stedet, før de blev kørt til et hospital i Jerusalem.

Føreren af ​​bilen blev skudt og dræbt af sikkerhedsstyrker på stedet.

Shlomo Ne’eman, leder af Etzion regional råd, siger, at alt tyder på et terrorangreb, selvom det lader til at bilen, som ramte de to teenagere have israelsk nummerplade.

”Jeg håber ikke vi er ved at få en ny bølge af terror,” sagde han.

Elazar ligger lige ved Migdal Oz-bosættelsen, hvor den 19-årige jødiske studerende Dvir Sorek blev stukket og dræbt i sidste uge.

Torsdag var der også et terrorangreb i den gamle by i Jerusalem. To palæstinensiske teenagere angreb en gruppe politifolk med kniv. En af terroristerne blev skudt og dræbt, mens den anden blev kørt til hospitalet med alvorlige kvæstelser. En af de politimænd, der blev angrebet, blev moderat såret i terrorangrebet.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem