To palæstinensiske fætre er mistænkt for drabet af en jødisk teenager. Her bliver de pågrebet. (foto: IDF talsmand)

To er pågrebet for drabet på israelsk teenager

To palæstinensiske fætre er mistænkt for at have dræbt israelske Dvir Sorek.

Den israelske sikkerhedstjeneste Shin Bet meddelte i weekenden, at de har anholdt to palæstinensiske fætre mistænkt for at have stukket og dræbt den 19-årige jødiske studerende Dvir Sorek i sidste uge.

Terrorangrebet skete uden for den israelske bosættelse Migdal Oz på Vestbredden.

De to mistænkte terrorister er Nasir Asafra (24) og Qassem Asafra (30) fra landsbyen Beit Kahil på Vestbredden. En af dem menes at have forbindelse til Hamas, men ingen af ​​dem har tidligere været anholdt, skriver Yedioth Ahronot.

Fætrene sov da de blev anholdt midt på natten. De må have været meget overraskede over, at de israelske styrker havde formået at finde dem så hurtigt.

-De åbnede øjnene og så mig og flere andre soldater med trænede hunde foran dem. De var helt i chok med frygt i øjnene. De kunne ikke tro, at vi havde fundet dem, siger soldaten, der førte arrestationen af ​​terroristerne.

Nasirs bror Akrama og Qassems kone Ines blev også anholdt. De mistænkes for at have hjulpet fætrene, efter de havde dræbt den israelske teenager.

Sorek blev fundet stukket og dræbt natten til torsdag d. 8 august. Sorek studerede på en religiøs skole, han rejste til Jerusalem for at købe en gave til sin rabbiner. På vej tilbage blev han brutalt overfaldet og dræbt.

To palæstinensiske fætre er mistænkt for at have dræbt den israelske teenager Dvir Sorek.
Venner og familie beskriver 19 årige Dvir Sorek som en god ung mand som elskede at skrive digte og synge. (Foto: privat)
Facebook
Twitter
Email
WhatsApp