Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

200 israelske virksomheder deltager ved historisk begivenhed

For første gang deltager israelske virksomheder ved den store teknologimesse Gitex i Dubai. (Foto: Gitex)

Omkring 200 israelske virksomheder deltager for første gang ved teknologimessen Gitex i Dubai – det er den tredje største af sin slags i verden og den eneste som arrangeres i 2020 (Corona), skriver den israelske avis Israel Hayom. Takket være Abrahamaftalerne som Israel indgik med Emiraterne og Bahrain 15. september er visse dele af Mellemøsten ved at gennemgå en radikal ændring med fokus på samarbejde på tværs af landene i stedet for had og afvisning. Læs mere om hvad Abrahamaftalerne betyder for regionen HER.

– Det er et historisk øjeblik for os. Det er første gang en israelsk delegation deltager i en sådan begivenhed i Emiraterne, og det faktum at der er 200 israelske virksomheder som deltager giver mig stort håb for hvad vi kan opnå sammen i fremtiden, siger Adiv Baruch, formand i Israel Export Institute – læs mere om dem HER.

Han siger videre at at Abrahamaftalerne har ført til hurtige økonomiske gennembrud mellem Israel og Emiraterne – læs mere HER.

Corona-krisen har medført at de fleste internationale messer er blevet aflyst eller erstattet af virtuelle arrangementer. Ved teknologiugen i Gitex vil ministre fra Emiraterne mødes med ledelsen af den israelske delegation og flere prominente personer fra begge lande vil desuden holde private møder.

Der er også planlagt en særskilt israelsk-emiratisk konference i forbindelse med Gitex. Den er sponsoreret af Israel Export Institute og Bank Hapoalim. Omkring 400 israelske forretningsmænd og kvinder vil deltage ved symposiet.

I 2019 deltog 70.000 mennesker ved Gitex. I år er antallet af deltagere halveret grundet Corona, alligevel er konferencen en af de største i verden, med hundredvis af udstillere fra Golfen, Syd-Amerika, Europa og Asien.

De israelske virksomheder som deltager ved symposiet er allerede blevet mødt med stor interesse, da mange potentielle partnere og kunder her for første gang får tilgang til det israelske marked. Forretningsmulighederne som skabes ved messen kan potentielt udgøre omkring 7 mia. kroner i handel.

Teknologimessen Gitex i Dubai arrangeres fra 6. til 10. december. Det er den eneste store teknologimessen i 2020.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!