Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Søren Brostrøm lærte om innovation i Israels sundhedsvæsen

Her søs Sundhedsstyrelsens direktør, Søren Brostrøm blive guided af en robot på Mellemøstens største skadestue. (Foto: Skræmdump, Innovation Center Denmark Tel Aviv, LinkedIn)
Direktør for Danmarks Sundhedsstyrelse deltog i Stort internationalt WHO-møde i Tel Aviv og så nytænkning på Mellemøstens største skadestue.

I Danmark bliver der desværre sjældent spredt gode nyheder om samarbejdet mellem Israel og Danmark.

Derfor leder MIFF reglmæssigt efter de nyheder som danske medier ikke prioriterer – se flere eksempler her.

Tilbage i august skrev MIFF om at Israels sundhedsminister, Nitzan Horowitz var på officielt besøg i Danmark, hvor han blandt andet udtalte: – Vi deler samme verdenssyn om lige sundhed til alle. Vi er sande allierede.

Nu kan MIFF fortælle at Søren Brostrøm, direktør for Sundhedsstyrelsen var på besøg i Israel tidligere på måneden.

Innovation Centre Denmark Tel Aviv skrev i sidste uge på LinkedIn:
– Det ser ud til vi nu skal følge roboter.

Direkter af Danmarks Sundhedsstyrelse, Søren Brostrøm besøgte Israel i sidste uge i forbindelse WHO’s regionale kontor for Europa holdt møde i Tel Aviv. Brostrøm besøgte Souraksy Medical Center i Tel Aviv og mødtes med prof. Ronni G og andre dygtige læger og forskere.

Hensigten med besøget var at lære mere om Israels sundhedssystem, hospitalets arbejde med at fremme sundhedssektoren og innovation samt en diskussion af sundhedssektoren. Dr. Brostrøm fik også en rundvisning på ohspitalet, se nogle af de nye digitale teknologier som implementeres og besøg ved den nye og største skadestue i Mellemøsten. Her fik Brostrøm mulighed for selv at afprøve selv-test standen og følge efter robot-guiden. Læs opslaget og se klippet på LinkedIn her.

Søren Brostrøm og WHO’s regionale direktør i Europa Tweetede om WHO mødet i Tel-Aviv:

Se også klip fra WHO-mødet i Tel Aviv hvor Brostrøm hilste på Israels præsident Isaac Herzog:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem