Israel får top placering i Corona-håndtering

Se også hvor Danmark, Sverige og Norge er placeret på listen.
Læger på Sharon hospitalet har sat et billede af dem selv på kitlen så Corona-patienterne kan se, hvem der tager sig af dem. (Foto: @no2bds)
«Alle har brug for at læse om Israel på miff.dk.» Hvis du er enig, har vi brug for dig som medlem af MIFF så skoleelever og andre kan få gratis adgang til israelske perspektiver på dansk. Kun en lille andel af vores internetbrugere er medlemmer. Klik her for at registrere dig nu (fra kr. 3,- per uge)

I Bloombergs seneste opgørelse over hvordan 53 lande har håndteret Corona-krisen ligger følgende lande på top 15 listen:

Opgørelse i offentliggjort i Bloomberg, skærmdump fra Berlingske Tidende.

Øverst på listen ligger Singapore, New Zealand lander på en 2. plads, Australien på en 3. plads og Israel ligger på en 4. plads, Danmark kommer ind på en 14. plads og Norge ligger på 15. pladsen. Sverige ligger derimod helt nede på en 32. plads.

I vurderingen af hvordan de respektive lande har håndteret Corona-krisen, har man set på vaccineudrulning, dødelighed og smitteprocent.

Israel har desuden opnået flokimmunitet efter verdensrekord i effektiv og hurtig vaccineindsats – læs HER om den danske forbindelse.

Listen er blevet gengivet i Berlingske Tidende.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Ingen indlæg at vise