Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Ingen spor af vaccineresistent mutation i Israel

Over halvdelen af Israels befolkning er færdig vaccineret. Næsten alle over 50 år er færdigvaccineret. (Foto: MDA)
Samtidig fortsætter det daglige fald i smittetallene.

Israel har nået en milepæl efter de har Corona-vaccineret over halvdelen af landets befolkning over 16 år, oplyser Israels sundhedsministerium. Samtidigt falder det de daglige smittetal, skriver Times of Israel.

Smitteraten ligger nu på 1,3%, det laveste siden juni 2020, for en uge siden lå det på 2%, ugen før det lå tallet på 3%. Smitteraten er faldet stødt siden januar, hvor smitteraten lå på 10%

Virussens reproduktionstal (R) er også faldet – dvs. det gennemsnitlige antal personer som hver smittet person smitter. R er nu faldet til 0,55, nar R falder ned under 1 betyder det at smitten er aftagende.

Til sammenligning, her er de nyeste Corona-tal fra Danmark, kontakttallet ligger på 1,1 og er stigende. Kilde: dr.dk – klik HER

En anden glædelig nyhed fra Israel er at der ikke er tegn på at de frygtede vaccineresistente mutationer er i landet. Et israelsk studie viser at ingen af mutationerne påvist i Israel er resistente mod Pfizer-vaccinen, skriver i24 News.

5.227.689 israelere har fået første vaccinestik, svarende til knap 60% af befolkningen, 4.739.694 personer, svarende til mere end halvdelen af den voksne israelske befolkning er færdig vaccinerede. Israel har tilbudt vaccinen til alle israelere over 16 år.

– Vi har færdig vaccineret over 50% af vores indbyggere. Takket være dem overvinder Israel Corona, udtaler sundhedsminister Yuli Edelstein.

Læs også om den israelske virksomhed: Starter produktion af Corona-næsespray. Producenten siger at næsesprayen er 99,9% effektiv og vil redde liv.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem