Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Starter produktion af Corona-næsespray

Biokemiker Gilly Regev har opfundet næsesprayen som også fungerer mod Corona. (Foto: Skærmdump)
Producenten siger at næsesprayen er 99,9% effektiv og vil redde liv.

En ny næsespray er på vej ud på markedet og er ved at blive produceret på en fabrik i Israel. Sprayen fra SaNOtize dræber 99,9 procent af viruspartiklerne. Ifølge producenten kan næsesprayen forhindrer nye smitteudbrud. Læs mere om produktet HER.

– Vi håber at vores næsespray vil redde mange liv i lande som venter på vaccinen, siger Gilly Regev som har opfundet sprayen til avisen Times of Israel.

Regev fortæller videres at næsesprayen i laboratoriet har vist sig at være effektiv mod forskellige virus, også mod de nye Corona-varianter.

– Prisen vil være overkommelig og sprayen kan bruges som forebyggende behandling og beskytte dig mod enhver luftvejsinfektion, siger den israelske biokemiker.

Sprayen indeholder flere midler som dræber virus. Komponenterne bruges i madindustrien og er sikre i brug.

For at blive smittet med Corona og andre virus, kræver det at virus trænger ind i kroppen via vores svælg som øjne og næse. Med næsesprayen forhindres virus i at smitte dig via næsen. Sprayen er som antibakterier til næsen.

– Sprayen blokker ikke blot virus, men dræber den, forklarer Regev.

Israel bliver det første land som sælger sprayen. Sundhedsministeriet har givet midlertidig godkendelse til at sælge sprayen til personer over 12 år. Den er også godkendt i New Zealand og der er søgt om godkendelse i andre lande, inklusiv Storbritannien.

– Jeg håber produktet vil bringe stolthed og arbejdspladser til Israel, siger opfinderen.

Næsesprayen var oprindeligt ment til brug mod influenza og var færdigudviklet før Corona-krisen brød ud. Det har taget tolv år at udvikle produktet. To pust om dagen giver beskyttelse i en måned.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem