Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Grækenland vil teste israelsk Corona-behandling

Corona-krisen er på retur i Israel. (Foto: Skærmdump)
Netanyahu kalder lægemidlet for et »mirakelmiddel«.

Den 5. februar kunne MIFF fortælle at et israelsk hospital muligvis har fundet en kur mod Corona. Forskere ved Ichilov hospital i Tel Aviv siger de har set positive resultater i foreløbige studier af en kur mod Corona. Læs MIFFs artikel HER.

Nu fortæller avisen Berlingske Tidende at Grækenland vil teste behandlingen. Beslutningen blev truffet efter Israels premierminister, Benjamin Netanyahu og den græske premierminister, Kyriakos Mitsotakis møde i Jerusalem i går.

Netanyahu kalder behandlingen for et »mirakelmiddel«.

»Hvis du er smittet af Corona og alvorligt syg i lungerne, så tag dette, inhalér det, og du bliver rask,« tilføjede Netanyahu.

Den israelske Corona-behandling er fortsat i sin tidlige testfase. Lægemidlet har indtil videre vist sig at kunne hjælpe patienterne med at blive hurtigere raske.

»Grækenland vil med glæde deltage i de kliniske forsøg,« sagde premierminister Kyriakos Mitsotakis.

»Vi ville alle være meget lettede, hvis vi kunne finde et lægemiddel, der kunne helbrede selve sygdommen.« tilføjede Mitsotakis.

Behandlingen består af inhalering af CD24-proteinet direkte ned i lungerne, behandlingen menes at kunne berolige immunforsvaret og dermed forebygge angreb mod sunde celler.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem