Israelsk sygehus har muligvis fundet Corona-kur

Tidlige tests viser at 29 ud af 30 alvorligt syge blev raske efter behandlingen.
Corona-krisen er på retur i Israel. (Foto: Skærmdump)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Et israelsk hospital har muligvis fundet en kur mod Corona. Forskere ved Ichilov hospital i Tel Aviv siger de har set positive resultater i foreløbige studier af en kur mod Corona, skriver avisen Yediot Ahronot.

Professor Nadir Arber fra en af hospitalets kræftafdelinger har udviklet et lægemiddel som de har testet på moderat til alvorligt syge Corona-patienter, med 95% positivt resultat.

Ifølge Arber er medicinen, som har fået navnet EXO-CD24, både billig og effektiv. Patienterne fik medicinen én gang dagligt i fem dage. Ud af de 30 patienter som fik medicinen oplevede 29 af dem en markant forbedring i løbet af to dage, og de kunne forlade hospitalet tre til fem dage senere. For en af patienterne tog det mere end fem dage at blive udskrevet.

De positive resultater betyder at hospitalet har ansøgt om at få sundhedsmyndighederne tilladelse til at udvide studiet, så det kan omfatte flere hospitaler.

Også Haddash hospital i Jerusalem har rapporteret om en mulig kur mod Corona. hospitalet gave lægemidlet gav legemiddelet Allocetra til 21 patienter med en underliggende sygdom og hvor tilstanden var kritisk. 19 af patienterne kom sig i løbet af seks dage og blev udskrevet efter i snit otte dage.

Medicinen er blevet udviklet af professor Dror Mevorach, direktør ved Research Center for Rheumatology and Internal Medicine, for at håndtere overaktive immunforsvar som forårsager udskillelse af cytokiner.

Selv om man har været hurtigt ude med en vaccine mod Corona, har man endnu ikke fundet en kur som kan hjælpe de smittede og alvorlig syge. Derfor kan de israelske forskere have gjort et yderst vigtigt gennembrud.

Forskere ved Ichilov hospital i Tel Aviv siger de har set positive resultater i foreløbige studier af en Corona-kur. (Foto: Wikipedia)
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelPalæstinensere til israelsk journalist: – PA er ligeglade med deres ansvar for at vaccinere os
Næste artikelPA-premierminister: – Terrorister er uskyldige ofre “henrettet af Israel” uden grund
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise