Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Israelsk sygehus har muligvis fundet Corona-kur

Corona-krisen er på retur i Israel. (Foto: Skærmdump)
Tidlige tests viser at 29 ud af 30 alvorligt syge blev raske efter behandlingen.

Et israelsk hospital har muligvis fundet en kur mod Corona. Forskere ved Ichilov hospital i Tel Aviv siger de har set positive resultater i foreløbige studier af en kur mod Corona, skriver avisen Yediot Ahronot.

Professor Nadir Arber fra en af hospitalets kræftafdelinger har udviklet et lægemiddel som de har testet på moderat til alvorligt syge Corona-patienter, med 95% positivt resultat.

Ifølge Arber er medicinen, som har fået navnet EXO-CD24, både billig og effektiv. Patienterne fik medicinen én gang dagligt i fem dage. Ud af de 30 patienter som fik medicinen oplevede 29 af dem en markant forbedring i løbet af to dage, og de kunne forlade hospitalet tre til fem dage senere. For en af patienterne tog det mere end fem dage at blive udskrevet.

De positive resultater betyder at hospitalet har ansøgt om at få sundhedsmyndighederne tilladelse til at udvide studiet, så det kan omfatte flere hospitaler.

Også Haddash hospital i Jerusalem har rapporteret om en mulig kur mod Corona. hospitalet gave lægemidlet gav legemiddelet Allocetra til 21 patienter med en underliggende sygdom og hvor tilstanden var kritisk. 19 af patienterne kom sig i løbet af seks dage og blev udskrevet efter i snit otte dage.

Medicinen er blevet udviklet af professor Dror Mevorach, direktør ved Research Center for Rheumatology and Internal Medicine, for at håndtere overaktive immunforsvar som forårsager udskillelse af cytokiner.

Selv om man har været hurtigt ude med en vaccine mod Corona, har man endnu ikke fundet en kur som kan hjælpe de smittede og alvorlig syge. Derfor kan de israelske forskere have gjort et yderst vigtigt gennembrud.

Forskere ved Ichilov hospital i Tel Aviv siger de har set positive resultater i foreløbige studier af en Corona-kur. (Foto: Wikipedia)

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem