Danmarks statsminister: – Vi kan lære af Israel

- Vi kan lære af Israel som allerede har givet over 20 procent af befolkningen det første [Coronavaccine-]stik i løbet af meget kort tid, siger Danmarks statsminister Mette Frederiksen.
Danmarks statsminister Mette Frederiksen. (Foto: News Øresund - Johan Wessman, flickr)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).


Den 15. januar skrev MIFF at Israels vaccine-program har vakt verdens misundelse og beundring. Danmark forsøgte tilmed forgæves at kopiere Israels vaccine-program – læs MIFFs artikel om det HER.

Mandag den 18. januar regeringerne i Norge, Danmark og Israel igen holdt møde for at drøfte hvordan der kan kæmpes mod Corona-pandemien. Også Østrig, Australien, Grækenland og Tjekkiet deltog.

– Selv om vi har meget forskellige udgangspunkter – både geografisk, politisk og i forhold til hvor hårdt vi lige nu er ramt af smitten – kan vi blandt andet lære af Israel, der allerede har givet flere end 20 procent af befolkningen det første stik på meget kort tid, udtaler Danmarks statsminister Mette Frederiksen til Jyllands-Posten.

Israel har per 17. januar vaccineret 2.345.250 indbyggere over 16 – svarende til 27,10%. Til sammenligning har Danmark vaccineret 167.011 voksne indbyggere – svarende til 2,86%.

Kilde: https://nyheder.tv2.dk/samfund/2020-12-09-overblik-saadan-er-status-paa-corona-vaccinen-lige-nuDu er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelHar passeret 4000 Corona-dødsfald
Næste artikel– MIFFs bog bør blive standardværk
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise