Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Kritisk Corona-syg jordansk officer indlagt på israelsk hospital

Her ses helikopteren som har fløjet den kritisk Corona-syge jordanske officer til behandling på Hadassah Ein Kerem i Jerusalem. (Foto: @ItayBlumental)
Han menes at være højtstående officer i den jordanske generalstab.

En højtstående jordansk officer blev onsdag fløjet til akut indlæggelse på Hadassah Ein Kerem Hospital i Jerusalem efter at være blevet smittet med Corona, har senior jordanske kilder fortalt avisen Israel Hayom.

Hadassah har bekræftet at “en officer i den jordanske hær er blevet indlagt til behandling” uden at uddybe nærmere.

Ifølge en jordansk kilde, er den højtstående officer blevet overført til Corona-behandling i Israel efter der er sket forværring i hans tilstand og “alvorlig bekymring for hans liv.”

Officerens identitet er fortsat klassificeret af israelske embedsmænd, som tilføjer at han sandsynligvis er seniorofficer i den jordanske generalstab. På Twitter har det alligevel floreret med tweets hvor officerens identitet afsløres.

Indlæggelsen på Hadassah blev koordineret med alle relevante sundheds- og forsvarsembedsmænd.

Hospitalet udtaler, at officeren nu er i stabil tilstand, men at han ikke er uden for livsfare endnu.

Læs også…
De palæstinensiske myndigheders (PA) topembedsmand Saeb Erekat er også alvorligt ramt af Corona, derfor bad han medio oktober om at blive indlagt på Hadassah. Erekat har tidligere beskyldt israelere for at spytte på palæstinensiske biler for at dræbe alle palæstinensere med Corona – PA’s dobbeltmoral har ingen grænse. Læs mere om sagen her.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem