Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Magen David Adom tester hurtig Corona-test

Magen David Adom er Israels ambulanceservice. (Foto: @AFMDA)
Israels ambulanceservice tester Corona-test som giver svar i løbet af blot 15 minutter.


Sundhedsminister Yuli Edelstein og vice-sundhedsminister Yoav Kisch deltog i dag i åbningen af ny hurtig Corona-test station i byen Lod. Teststationen er et pilotprogram for Sofia-testen, der i løbet af blot 15 minutter giver svar, ifølge sundhedsministeriet. Det skriver avisen Times of Israel.

Israels ambulanceservice Magen David Adoms sundhedspersonale afprøve den FDA-godkendte test på stationen sammen med den sædvanlige Corona-test

Det vides ikke hvor mange hurtig-tests Israel har indkøbt eller hvorvidt de vil opfylde landets standarder. Hvis testen viser sig at være valid vil den blive brugt i hele landet.

Corona spreder sig fortsat i Israel, ifølge avisen Times of Israel.

Sent tirsdag rapporterede sundhedsministeriet om det højeste antal nye smittetilfælde i løbet af et døgn med 1,718 personer.

I skrivende stund er 371 personer døde, 183 er alvorligt syge og 56 er lagt i respirator.

På nuværende tidspunkt er 42,360 israelere smittet, heraf 22,324 aktive smittetilfælde.

Den israelske regering overvejer indførelse af flere restriktioner i kampen mod Corona-spredning. Det overvejes blandt andet at indføre landsdækkende nedlukning i weekenderne.

Læs også om de voldsomme konsekvenser for israelsk økonomi og arbejdsløshed her.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem