Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Dobbelt så mange raske som syge

Ambulancetjenesten Magen David Adom. (Foto: MDA)
Kun et Corona-dødsfald registreret i løbet af 24 timer.

Antallet af personer raskmeldt efter at være blevet smittet af Corona er nu dobbelt så højt som antallet af syge. Knap 11.000 er nu raske, mens godt 5200 fortsat er syge. Det rapporteres af det israelske sundhedsministerium.

Den 1. april var der for første gang siden Corona-udbruddets begyndelse flere raskemeldte end syge i Israel. Lidt over en uge senere var der dobbelt så mange raske som syge. Det viser hvor hurtigt den positive udvikling går.

Torsdag blev der kun registreret et nyt dødsfald som følge af Corona, skriver Jerusalem Post.

I skrivende stund er 245 personer døde af Corona i Israel.

I øjeblikket er godt 230 personer indlagt på hospitalet. 64 personer ligger i respirator. Antallet af indlagte og nye smittede falder støt.

Det kraftige fald i nye smittetilfælde og hospitalsindlæggelser har ført til at Israel har åbnet store dele af landet op igen. Indkøbscentre, markeder og fitnesscentre har fået lov til at åbne igen, men der er truffet strenge foranstaltninger for at forhindre smittespredning. Skolerne er også åbnet og fra næste uge vil der også være en gradvis åbning af børnehaveklasser og børnehaver.

Læs også: Israelske forskere med stort Corona-gennembrud.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem