Israelske forskere med stort Corona-gennembrud

Det israelske institut for biologisk forskning skal have udviklet en passiv vaccine.
Israelske forskere har opnået stort gennembrud i udviklingen af Corona-vaccine. (Foto: MIGAL)
«Alle har brug for at læse om Israel på miff.dk.» Hvis du er enig, har vi brug for dig som medlem af MIFF så skoleelever og andre kan få gratis adgang til israelske perspektiver på dansk. Kun en lille andel af vores internetbrugere er medlemmer. Klik her for at registrere dig nu (fra kr. 3,- per uge)

Det israelske forsvarsministerium skriver i en pressemeddelelse at The Israel Institute for Biological Research (IIBR) har fuldført udviklingsfasen af ​​et antistof mod Corona eller passiv vaccine, skriver Jerusalem Post.

Forsvarsminister Naftali Bennett besøgte mandag laboratoriet i Ness Ziona og blev orienteret af forskerteamet, som afslørede gennembrudet med et antistof som angriber Corona-virussen og neutraliserer den i kroppen.

-Jeg er stolt af personalet ved det biologiske institut som har gjort et stort gennembrud. Jødisk kreativitet og opfindsomhed har ført til denne fantastiske præstation, sagde forsvarsminister Bennett efter besøget.

IIBR arbejder nu med at patentere antistoffet og sikre en kontrakt til kommerciel udvikling. Alle juridiske procedurer koordineres med forsvarsministeriet.

Det biologiske institut i Israel er også involveret i indsamling af plasma fra mennesker som er blevet raskmeldt efter Corona, i håb om at det kan hjælpe forskningen.

Et andet israelsk forskerteam, MigVax, har også rapporteret, at de er i færd med at afslutte den første fase i udviklingen af ​​en Corona-vaccine. Sidste uge modtog virksomheden over 12 mio. dollars i investeringer for at fremskynde kliniske forsøg. MigVax er tilknyttet MIGAL Galilee Research Institute.

Læs også: Israel er med i stor undersøgelse hvor Corona-medicin testes på patienter.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Ingen indlæg at vise