Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Israelske forskere med stort Corona-gennembrud

Israelske forskere har opnået stort gennembrud i udviklingen af Corona-vaccine. (Foto: MIGAL)
Det israelske institut for biologisk forskning skal have udviklet en passiv vaccine.

Det israelske forsvarsministerium skriver i en pressemeddelelse at The Israel Institute for Biological Research (IIBR) har fuldført udviklingsfasen af ​​et antistof mod Corona eller passiv vaccine, skriver Jerusalem Post.

Forsvarsminister Naftali Bennett besøgte mandag laboratoriet i Ness Ziona og blev orienteret af forskerteamet, som afslørede gennembrudet med et antistof som angriber Corona-virussen og neutraliserer den i kroppen.

-Jeg er stolt af personalet ved det biologiske institut som har gjort et stort gennembrud. Jødisk kreativitet og opfindsomhed har ført til denne fantastiske præstation, sagde forsvarsminister Bennett efter besøget.

IIBR arbejder nu med at patentere antistoffet og sikre en kontrakt til kommerciel udvikling. Alle juridiske procedurer koordineres med forsvarsministeriet.

Det biologiske institut i Israel er også involveret i indsamling af plasma fra mennesker som er blevet raskmeldt efter Corona, i håb om at det kan hjælpe forskningen.

Et andet israelsk forskerteam, MigVax, har også rapporteret, at de er i færd med at afslutte den første fase i udviklingen af ​​en Corona-vaccine. Sidste uge modtog virksomheden over 12 mio. dollars i investeringer for at fremskynde kliniske forsøg. MigVax er tilknyttet MIGAL Galilee Research Institute.

Læs også: Israel er med i stor undersøgelse hvor Corona-medicin testes på patienter.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem