Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Antal Corona-dødsfald steget til 126

I starten af juni var der 2000 smittetilfælde i Israel. Ved udgangen af juni var tallet steget til 6500. (Foto: Magen David Adom).
Sundhedsministeriet advarer mod et stort antal smittede i arabisk landsby i det nordlige Israel.

I skrivende stund er 126 israelere døde af Corona, ifølge sundhedsministeriet. 12.200 er bekræftet smittet, det er en stigning på ca. 150 nye tilfælde inden for et døgn, skriver i24News.

176 patienter er i alvorlig tilstand og 173 er i moderat tilstand.

2.309 personer er meldt raske, øvrige Corona-patienter har milde symptomer.

Sundhedsministeriet advarer om et usædvanligt højt antal smittede i den arabiske landsby Deir al-Asad i Galilæa-regionen i det nordlige Israel.

Beboerne i landsbyen opfordres til at blive hjemme for at undgå smittespredning. Beboere i nærliggende samfund blev også bedt om at opholde sig hjemme.

Hidtil var det de ultraortodokse samfund som var hårdest ramt pandemien. Bnei Brak, en religiøs by nær Teal Aviv med en befolkning på omkring 195.000, havde næsten lige så mange smittede som Jerusalem. Bnei Brak blev lukket af i forbindelse med Pesach for at undgå smittespredning i løbet af helligdagene.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem