Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Nu er antallet af Corona-dødsfald oppe på 119

Ambulancepersonale fra Magen David Adom ambulance service er klar til at hente syge Corona-patienter. (Foto: MDA)
Næsten 12.000 er smittet med Corona i Israel.

i skrivende stund er 119 personer døde af Corona, ifølge sundhedsministeriet. Antallet af smittede af oppe på 11.868, alene det seneste døgn er der opdaget 600 nye tilfælde, skriver Times of Israel.

Tilstanden er alvorlig hos 181 af de smittede, mens 136 personer er i respirator.

Forøget testkapacitet betyder at flere og flere personer testes for Corona i Israel. Næsten 10.000 test udføres pr. Dag. Målet er at teste op mod 30.000 personer dagligt.

Det hidtil yngste Corona offer i Israel var en 37-årig far til to, men de fleste som er døde af Corona, var ældre mennesker med underliggende sygdom. Mange er blevet smittet på plejehjemmet de boede på.

Eksperter mener, at den relativt langsomme stigning i antallet af smittede og patienter i respirator viser at Israel har virusudbruddet under relativ god kontrol. Indtil videre er 2000 mennesker meldt raske efter at være blevet smittet.



Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem