Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Yngste Corona-offer i Israel

I starten af juni var der 2000 smittetilfælde i Israel. Ved udgangen af juni var tallet steget til 6500. (Foto: Magen David Adom).
En 37-årig mand er død af Corona.

I skrivende stund er 71 israelere døde og 9,404 er smittede af Corona, skriver Times of Israel.

I går døde en 37-årig mand af Corona, han er det hidtil yngste offer i Israel. Samtidigt er en 29-årig mand i meget alvorlig tilstand.

I løbet af det seneste døgn er seks personer døde af Corona i Israel.

På Soroka Medical Center i Beersheba døde to mænd på henholdsvis 97 og 96 år, de var begge beboere på samme plejehjem hvor der nu er ti ofre for Corona.

På Ichilov Hospital i Tel Aviv er to mænd på henholdsvis 77 og 75 år døde.

På Rambam Medical Center er en 67-årig kvinde med flere underliggende sygdomme død.

På HaEmek Medical Center er en 85-årig mand med flere underliggende sygdomme død. Han er det tredje offer fra et plejehjem i Afula.

Antallet af Corona-smittede i Israel er steget til 9,404, det er en stigning på 306 personer i løbet af det seneste døgn.

147 personer er i alvorlig tilstand og 122 ligger i respirator, 199 er i moderat tilstand og 801 er blevet raske.

Mens antallet af dødsfald fortsat er stigende er eksperter samtidigt positive over den langsomme stigning i antallet af patienter som ligger i respirator.

Eksperter er dog bekymrede over at Israels plan om at teste 10.000 personer om dagen ikke er mulig på nuværende tidspunkt grundet manglende testudstyr. Ifølge Kanal 12 blev der kun udført under 2.000 tests i går.

I dag blev det meddelt at flere tusind Corona-test kits er landet fra Sydkorea, men de vil blive brugt i løbet af få dage med Israels test-strategi.

I går vedtog den israelske regering flere foranstaltninger i forbindelse med fejring af Pesach for at undgå smittekæder under helligdagene.

De nye foranstaltninger betyder at israelere fra kl. 19.00 i går aftes og frem til fredag kl. 19 ikke må rejse mellem byerne. Fra kl. 15 i dag og frem til torsdag kl. 07, må de ikke gå mere end 100 meter væk fra deres hjem.

Der kommer også restriktioner på offentlig transport, Jerusalem opdeles i syv bydele og trafikken mellem dem vil blive begrænset til akut kørsel. Fra søndag vil det desuden være lovpligtigt for alle at bære maske uden for hjemmet.

Direktør for sundhedsministeriet, Moshe Bar Siman-Tov sagde tirsdag, at hvis antallet af smittede vil falde fra flere hundrede om dagen til nogle få i løbet af de kommende uger, vil regeringen gå videre med sine planer om en gradvist åbning af samfundet.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem