Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Nu stiger Corona-tallene i Israel

67-årige Malka Keva blev det andet Corona-offer i Israel. Hun efterlader sig en mand, tre børn og syv børnebørn.
Over 2.000 personer er smittet af Corona.

Onsdag morgen udtalte sundhedsministeriet at fem mennesker er døde af Corona i Israel. Alene det seneste døgn er der tale om en stigning i dødstallet, skriver Times of Israel.

En af de døde er 67 årige Malka Keva fra kystbyen Bat Yam. Hun døde tirsdag på Wolfson Medical Center i Holon. Ifølge hospitalet led Keva af en “alvorlig underliggende medicinsk tilstand”. Hun havde haft kræft for flere år siden og havde svækket immunforsvar da hun blev smittet.

Hun efterlader sig en mand, tre børn og syv børnebørn.

Derudover er en 76-årig mand med underliggende sygdom død og en 87-årig mand fra Jerusalem. Han boede på plejehjemmet Nofin Tower, hvor Israels første Corona-offer, 88-årige Holocaust-overlevende Aryeh Even også boede. Der er ingen oplysninger om det femte Corona-offer.

Antallet af Corona smittede i Israel ligger i skrivende stund på 2030 personer, Israel ligger nu på en 20. plads i verden. Tilstanden er alvorlig hos 37 Corona-smittede i Israel og moderat hos 54 personer. I alt er 203 personer så syge at de er under behandling på hospitalet.

Stigningen i antal smittede sker i takt med at flere testes. I løbet af det seneste døgn er over 5.000 mennesker blevet testet for Corona i Israel.

Premierminister Benjamin Netanyahu frygter 10.000 israelere kan dø.

Derfor er der indført strenge tiltag for at bremse Corona-spredningen. Israelerne bliver bedt om at blive hjemme i mindst en uge. Kun nødvendige ærinder er tilladt. Yderligere tiltag forventes denne uge.

Corona har også efterladt over 600.000 israelere uden arbejde (myndigheder frygter tallet vil stige til mere end 1. mil.).

Antallet af Corona-smittede stiger i takt med antallet af test. Her fra en drive-in test. (Foto: Magen David Adom)

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem