Hamas TV: – Corona er Allahs soldat

Dagen før to personer i Gaza blev konstateret smittet, hyldede imam Corona for at være sendt af Allah og for at gå mindst ud over muslimer.

Gaza-imam Jamil Al-Mutawa mener Corona er Allahs soldat. (Skærmdump: MEMRI / Youtube)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

20. marts 2020 holdt Imam Jamil Al-Mutawa prædiken i moske i Gaza (dagen efter kom det frem at to personer i Gaza var smittet med Corona). Imamen takkede Allah for at have sendt Corona. Ifølge imamen er Corona Allahs soldat fordi den rammer USA, Israel, Iran, Italien og Kina hårdt, mens palæstinensere og Gaza ikke påvirkes, skriver Middle East Media Research Institute (MEMRI).

Hvad ville der ske, hvis han (Allah) havde 50 sådanne (soldater) som Corona, spørger Imam Jamil Al-Mutawa. (Skærmdump: Youtube)

MEMRI er en frivillig organisation som oversætter arabisk-sprogede medier i Mellemøsten til engelsk. Den oversatte tale blev sendt direkte på Hamas’ Al-Aqsa TV til folk i Gaza.

I talen udtrykker Al-Mutawa glæde over at Corona dræber mange mennesker og beder Allah om at fortsætte med at sende Corona mod folkene bag Trumps fredsplan.

Moskeen var fyldt under Imam Al-Mutawa prædiken i Gaza.

Her er uddrag af imam Al-Mutawa prædiken:

”[Allah] har kun sendt èn soldat [Corona]. Hvad ville der ske, hvis han sendte 50 sådanne [soldater] som corona? Han sendte kun èn soldat, og den har ramt 50 [USA] stater. For en time siden sagde de på tv, at de i Californien forventer 50 procent af byens befolkning vil blive smittet inden for to måneder. De taler om 25 millioner smittede kun i en af de 50 stater. Allah være lovet! Se hvordan enhver som lægger planer mod Al-Aqsa-moskeen, bliver knust til småstykker af Allahs soldater!”

”Se hvor tomme [israelske] byer er. Se hvor tomme jeres gader er, og se hvor fyldt denne moske er! Hvem har givet os sikkerhed og skræmt dem? Hvem har beskyttet os og skadet dem? Det er Allaaaaaaaaah! ”


“O’Allah, led Corona væk fra os, før den væk fra os, og lad den ramme folkene som står bag den onde aftale [Trump-planen].”

”Brødre, er Corona ægte? Ja. Er Corona farlig? Ja. Kan Corona dræbe? Ja. Er der mennesker smittet med Corona? Allah være lovet! Tallene fra Italien: 450 ofre i går. Der er et offer der hvert ottende minut. I Iran er der et offer hvert ottende minut. Kina er nummer to efter Italien med 3.300 ofre. Hvad sker der? Allah være lovet! Dette er Allahs storhed.”

”Muslimerne er det folk som smittes mindst. Det eneste land hvor ingen er død… Da jeg kom ind i denne moske modtog jeg en sms om at de 56 mennesker som var blevet sat i karantæne i Betlehem, er blevet helt raske takket være Allahs nåde. Brødre, inden jeg kom ind i moskeen kontaktede jeg læger. De sagde at der på nuværende tidspunkt ikke er et eneste Corona tilfælde i Gaza.”

Se videoklippet her:

“Corona er Allahs soldat,” siger imam Jamil Al-Mutawa i sin tale i Gaza 20. marts. (Video: MEMRI, Youtube)

Tidligere artikelNetanyahu: – Ti tusind israelere kan dø
Næste artikelNu stiger Corona-tallene i Israel
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Avatar
Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016.