Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Netanyahu: – Ti tusind israelere kan dø

En ICEJ-frivillig sundhedsmedarbejder måler temperaturen på en ældre Holocaust-overlevende i Haifa. (Foto: ICEJ)
Benjamin Netanyahu siger en million israelere kan være smittet inden for en måned.

Under et syv-timers møde med sine ministre advarede premierminister Benjamin Netanyahu om at en million israelere kan blive smittet af Corona og at 10.000 kan dø, skriver Jerusalem Post.

-Vi kan have en million smittede om en måned. Der kan også være 10.000 døde israelere, sagde Netanyahu ifølge den israelske tv-kanal Channel 12.

Indtil videre er mere end 17.000 mennesker døde af Corona verden over. Italien er hårdest ramt med indtil videre over 6.000 dødsfald.

En anonym embedsmand som deltog ved mødet har fortalt Channel 12 at følelsen blandt beslutningstagerne er, at nogle ministre og dele af offentligheden stadig ikke har forstået hvor hurtigt spredning- og infektion spredes med Corona.

I skrivende stund er 1656 Israelere smittet med Corona. Af dem er 31 personer i svær tilstand mens 47 personer er i moderat tilstand. Indtil videre er en person død af Corona i Israel.

Antallet af registrerede tilfælde er steget i takt med antallet af test. Det seneste døgn er 3700 mennesker blevet testet i Israel. Drive-in-test er også blevet etableret i byerne Jerusalem, Beersheva og Haifa.

Selvom Israel har indført strenge restriktioner forventes det at myndighederne snart vil indføre endnu strengere tiltag.

Corona-krisen har også medført at over 500.000 israelere nu er arbejdsløse.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem