Iransk stor-ayatollah nægter at have godkendt brug af israelsk Corona-vaccine

Påstår interview med den iranske avis Hamdeli aldrig er sket.

Stor-ayatollah Naser Makarem Shirazi. (Foto. Radio Farda)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

I sidste uge skrev MIFF om den iranske stor-ayatollah Naser Makarem Shirazi, som ifølge den iranske avis Hamdeli havde udtalt at brug af eventuel fremtidig israelske vaccine mod Corona er ok, hvis der ikke er anden mulighed.

Nu hævder hans kontor, at nyheden er falsk, skriver Jerusalem Post med Radio Farda som kilde.

Ifølge Radio farda har hans kontor afvist oplysningerne i artiklen.

Ifølge Jerusalem Post gengav Hamdeli også en erklæring fra Jalil Rahimi Jahan Abadi, formand for det iranske parlamentets justitsudvalg.

Jalil Rahimi Jahan Abadi er leder af det iranske parlamentets justitsudvalg. (Foto: en.parliran.ir)

Ifølge Hamdeli udtalte Abadi:
-Alle, ikke kun vi vil være glade når et eller andet land formår at udvikle en vaccine og dermed kunne redde menneskeliv. Hvis et land, også USA – som vi ikke har nogen forbindelser med – eller det “zionistiske regime” – som vi ikke engang anerkender som en stat – opfinder vaccinen, vil landet uden tvivl stille den til rådighed på det globale marked. Så vil vi også kunne købe den gennem mellemmænd eller andre lande.

Ifølge Jerusalem Post afviser Abadi at have sagt ovennævnte.

Tidligere artikelOver 450.000 nye ansøgninger om arbejdsløshedsunderstøttelse i marts
Næste artikelØstrigs kansler: – Netanyahu vækkede mig for faren ved Corona
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Avatar
Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016.