Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Iransk stor-ayatollah nægter at have godkendt brug af israelsk Corona-vaccine

Stor-ayatollah Naser Makarem Shirazi. (Foto. Radio Farda)
Påstår interview med den iranske avis Hamdeli aldrig er sket.

I sidste uge skrev MIFF om den iranske stor-ayatollah Naser Makarem Shirazi, som ifølge den iranske avis Hamdeli havde udtalt at brug af eventuel fremtidig israelske vaccine mod Corona er ok, hvis der ikke er anden mulighed.

Nu hævder hans kontor, at nyheden er falsk, skriver Jerusalem Post med Radio Farda som kilde.

Ifølge Radio farda har hans kontor afvist oplysningerne i artiklen.

Ifølge Jerusalem Post gengav Hamdeli også en erklæring fra Jalil Rahimi Jahan Abadi, formand for det iranske parlamentets justitsudvalg.

Jalil Rahimi Jahan Abadi er leder af det iranske parlamentets justitsudvalg. (Foto: en.parliran.ir)

Ifølge Hamdeli udtalte Abadi:
-Alle, ikke kun vi vil være glade når et eller andet land formår at udvikle en vaccine og dermed kunne redde menneskeliv. Hvis et land, også USA – som vi ikke har nogen forbindelser med – eller det “zionistiske regime” – som vi ikke engang anerkender som en stat – opfinder vaccinen, vil landet uden tvivl stille den til rådighed på det globale marked. Så vil vi også kunne købe den gennem mellemmænd eller andre lande.

Ifølge Jerusalem Post afviser Abadi at have sagt ovennævnte.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem