Iransk præst: -Ok at bruge Corona-vaccine udviklet af ‘zionister’ hvis ingen anden mulighed

Naser Makarem Shirazi, 93, Holocaust benægter og en af de højeste religiøse myndigheder i Iran gør en undtagelse.
Corona epidemien hærger i Iran. (Foto: @antiiakhoond)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Fremtrædende iransk præst godkender brug fremtidig Corona-vaccine udviklet af Israel hvis “der ikke er anden mulighed.”

Det iranske regime betragter Israel som deres dødsfjende. Iran oplever et af de værste udbrud af COVID-19 uden for Kina, skriver Times of Israel.

”Det er ikke tilladt at købe eller sælge fra zionister og Israel, medmindre behandlingen er unik og der ikke er anden erstatning, så er det ikke en hindring”, sagde Grand Ayatollah Naser Makarem Shirazi til den iranske avis Iranian daily Hamdeli.

Shirazi er en af de højeste myndigheder inden for shiitisk islam og tidligere medlem af regimets ekspertforsamling som udnævner den øverste leder. Shirazi betragtes som en af regimets hard-liners.

Han har kaldt Holocaust for “overtro”, forbudt at have kæledyr og modsat sig at give kvinder mulighed for at deltage i fodboldkampe.

Mindst 429 er døde af Corona i Iran, ifølge iranske embedsmænd og mere end 10.000 er indtil videre smittet. Ifølge internationale skøn er dødstallet langt højere.

Corona har lagt yderligere pres på det iranske regime som allerede er presset efter amerikanske sanktioner og masseopstand i det forløbne år over prisstigninger på blandt andet brændstof.

Israel’s Institute for Biological Research som opererer under forsvarsministeriet arbejder på at udvikle Corona-vaccine.

Efter rapporter om at Israel kan være de første som producerer en vaccine spurgte Iranian daily Hamdeli Shirazi om iranerne vil få tilladelse til at bruge en israelsk udviklet vaccine.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelPalæstinensiske og israelske myndigheder samarbejder i kampen mod Corona
Næste artikelAntal Corona smittede i Israel fortsætter med at stige
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise