Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Messi og PSG vandt finale i Tel Aviv

PSG-spillerne fejrer sejren i den franske supercup i Tel Aviv søndag 31. juli 2022. (Foto: Flash90)
Et fyldt Bloomfield-stadion så Lionel Messi, Neymar og andre PSG-stjerner spille sig til sejren.

Paris Saint-Germain (PSG) vandt finalen i den franske supercup 4-0 mod FC Nantes. Finalen blev spillet på Bloomfield-stadion i Tel Aviv. De 30.000 tilskuere på det fyldte stadion så Lionel Messi, Neymar (2) og Sergio Ramos score målene for det franske hovedstadshold.

Messi og de andre fodboldstjerner landede i Israel fredag, to dage før finalekampen, skriver Jerusalem Post.

Kampen i Tel Aviv blev set af flere millioner seere i direkte sending i knap 140 lande. Det er anden gang finalen i den franske supercup holdes i Israel. Det er den israelsk-canadiske forretningsmand og filantrop Sylvan Adams som har arbejdet for at få den franske finale til at spille i Israel.

Blandt de 30.000 tilskuere var 1000 jødiske, kristne og muslimske børn som Museum of Tolerance i Jerusalem havde taget med. Organisationen arbejder for at fremme tolerance og respekt gennem sport.

Den 7. august kommer nye storhold til Tel Aviv med der træningskamp mellem Atletico Madrid og Juventus på samme arena.

* Lionel Messi er for øvrigt frontfigur for den israelske opfindelse OrCam, som producerer udstyr til blinde og svagtsynede.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem