Får bøde på knap 4,9 millioner kroner og samfundstjeneste

Den israelske supermodel Bar Refaeli har indgået forlig med anklagemyndigheden efter skatteunddragelse.
Den israelske model Bar Refaeli. (Foto: El Hormiguero, flickr)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

De seneste år er Bar Refaeli (35) og hendes mor Tzipi Refaeli blevet efterforsket for skatteunddragelser i 2009-2012.

Refaeli hævdede at hun hovedsageligt boede i udlandet i perioden, og hun opgav ikke indtægt, dyre gaver og kendisrabater som hun modtog til de israelske skattemyndigheder.

Refaelis argumenter blev afvist i flere runder i det israelske retssystem. Anklagemyndigheden har anklaget hende for at unddrage flere millioner kroner fra skattemyndighederne.

Nu har parterne indgået forlig om at Bar og hendes mor betaler knap 4,9 millioner kroner hver i bøde, i tillæg til knap 15,5 millioner kroner i forsinket skat. Tzipi får 16 måneders fængsel og Bar får ni måneders samfundstjeneste.

Aftalen vil blive præsenteret i Tel Aviv byret tirsdag, skriver Times of Israel.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Ingen indlæg at vise