900 indvandrere i marts trods Corona-krisen

Alle nye indvandrere går i 14-dages karantæne.

Corona-krisen stopper ikke det jødiske folk i at vende hjem til sit nationale hjemland, Israel. (Foto: @StandWithUs)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

Ca. 900 nye indvandrere (olim) er ankommet i Israel i løbet af marts på trods af Corona-krisen, udtaler Jewish Agency som forventer tallet vil stige til ca. 1.000 olim inden jødisk påske (pesach), skriver Jerusalem Post.

De nye olim kommer fra hele verden, inklusiv Rusland, Ukraine, Etiopien, Argentina, USA, Canada, Brasilien, Frankrig, Storbritannien, Sydafrika, Australien og Indien.

Jewish Agency fortsætter med at bringe nye olim til landet “i et kontrolleret og begrænset antal” i samarbejde med ministeriet for Aliyah og integration.

I koordinering med sundhedsministeriet har Jewish Agency indført en omfattende nødprocedure i forbindelse med de nye olims ankomst for at kunne absorbere dem sikkert i Israel.

I praksis betyder det at alle olim ved ankomst skal underskrive en erklæring om at de går i øjeblikkelig karantæne i 14 dage. Jewish Agency, Aliyah-ministeriet og lokale myndigheder holder fjernkontakt med alle olim for at yde løbende hjælp.

Jewish Agency har også oprettet en immigrations hotline bemandet af flersprogede fagfolk som giver vejledning og hjælp til enhver oleh, også inden ankomst i Israel.

Ifølge Jewish Agency består den nuværende aliyah (indvandring) af enkeltpersoner og familier frem for organiserede grupper af olim. Undtagelsen var aliyah fra USA og Etiopien.

Tidligere på ugen ankom 72 olim fra Etiopien efter regeringen i februar besluttede at godkende aliyah af 398 medlemmer af Falash Mura samfundet til Israel. Jewish Federations of North America, Keren Hayesod-United Israel Appeal og the International Christian Embassy Jerusalem hjalp med finansieringen.

62 indvandrere kom fra USA med Nefesh B’Nefesh.

Tidligere artikelNetanyahu fortsætter som premierminister
Næste artikelTid til at bede sammen midt i Corona-krisen
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.
Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)