Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Fatah embedsmand: Jeg er ikke Hitler-fan, men det er indlysende hvorfor Holocaust skete

Se hvad dine skattekroner er med til at finansiere. (Foto: Skærmdump, MEMRI)
Se hvad dine skattekroner er med til at finansiere

Årtiers misbrug af dansk bistand, regeringspartiet Fatah som kontrollerer de palæstinensiske myndigheder (PA), har hyldet terror mod israelere, antisemitisme og had siden de primo 1990’erne blev sat i verden i forbindelse med Oslo-aftalerne. I årtier har de danske skatteydere været med til at finansiere vanviddet. MIFF har gravet Folketingets arkiv og fundet utallige politiske diskussioner om problemet med misbrug af skatteydernes penge. Alligevel er milliarder af danske skattekroner fortsat med at strømme ind i PA’s pengekasse.

Fatah-embedsmand hylder Hitler og Holocaust, under sit interview på Sada Al-Balad TV (Egypten) den 23. februar 2024, sagde Yasser Abu Sido at han ikke er “Hitler-fan”, men at der var “indlysende grunde” til at Holocaust skete. Abu Sido sagde også, at “jøderne og den globale zionisme” planlagde at tage kontrol over Tyskland, at jøderne ville ødelægge Tysklands økonomi og moralske værdier. Abu Sido fortsatte med at sige, at jøderne har forvansket Toraen.

Yasser Abu Sido: – Flere europæiske, amerikanske og arabiske embedsmænd har sagt, at et israelsk angreb mod palæstinenserne i Rafah svarer til Holocaust. Mit spørgsmål er; Hvorfor skete Holocaust? Jeg er ikke Hitler-fan, men der var indlysende grunde til at Holocaust skete. Jøderne og den globale zionisme blev tilbudt at rejse til Argentina, Uganda, dele af Sinai og Syd-Irak… Men de valgte Palæstina af andre grunde, som vi kan komme ind på.

Han fortsætter: – De planlagde at tage kontrol over Tyskland. De begyndte at vælte Tysklands økonomi og moralske værdier. Hitler reagerede ved at tvinge jøderne til at slikke fortovene. De ved det udmærket. Krystallnatten er velkendt i Jødisk historie. Det samme er Natten med de lange knive, hvor jøder blev tvunget til at bære Davidsstjerner på deres tøj og blev kaldt ‘beskidte jøder’.

Han slutter: – Lad mig sige det højt og tydeligt – jøderne forvanskede mange vers i Toraen for at gøre dem mere behagelige for dem. Jeg ønsker ikke at nævne eksempler, for nogle mennesker vil måske betragte mig som en antisemit, selvom det er os arabere som er semitter, ikke dem.

Interviewet blev oversat til engelsk af MEMRI

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem