Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Kæmpe nederlag for BDS – Ben & Jerry’s har besluttet ikke at boykotte jøder i Judæa og Samaria

- Ben & Jerry's fortsætter is-salget i Syrien og Iran som myrder egne borgere, is-salget fortsætter også i Kina som fængsler flere millioner muslimer. Men hyklerne har "mod" til at tilslutte sig tosserne som angriber den eneste jødiske stat i verden, Tweetede veteran journalist Ben-Dror Yemini. Nu har Ben & Jerry's besluttet ikke at boykotte jødiske kunder i Judæa og Samaria samt Øst-Jerusalem. (Foto: Rob Olivera, Wikimedia Commons)
Det betaler sig at sige fra over for jødehad!

Tilbage i juli 2021, skrev MIFF om at den den internationale is-fabrikant Ben & Jerry’s havde besluttet at boykotte salg af deres is i bosættelser i Judæa og Samaria (Vestbredden) i og jødiske kvarterer i Øst-Jerusalem.

Siden har der været hård krtitik af virksomheden som fortsatte sit salg af is i eksempelvis Syrien, Iran og Kina: – Moralsk kriminelle. Ben & Jerry’s fortsætter is-salget i Syrien og Iran som myrder egne borgere, is-salget fortsætter også i Kina som fængsler flere millioner muslimer. Men hyklerne har “mod” til at tilslutte sig tosserne som angriber den eneste jødiske stat i verden, skrev veteran journalist Ben Dror Yemini.

Den palæstinensiske menneskeretsforkæmper Bassem Eid hev Ben & Jerrys i retten og skrev blandt andet at de fremmer had mod jøder og støtter BDS i stedet for at støtte samarbejde og arbejdspladser til palæstinenserne:

Nu har Unilever som blandt andet står bag Ben & Jerrys, at de vil fortsætte salget af is for alle kunder i alle områder i Israel – inkl. jøder i Judæa og Samaria samt Øst-Jerusalem – læs pressemedelelesen her.Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem