De palæstinensiske myndigheder (PA) misbruger i stor stil dansk bistand til at opildne til mere terror mod israelere. (Foto: skærmdump, Palestinian Media Watch)

Mens Israel mindes faldne soldater og terrorofre, betaler du for PAs terroropildning

De palæstinensiske myndigheder (PA) fortsætter deres terroropildning - unge palæstinensere svarer igen med at søge martyrdøden.

Mens Israel i dag mindes sine 24,068 faldne soldater og 4,216 israelere myrdet i terrorangreb, har de palæstinensiske myndigheder (PA) travlt med at misbruge dansk PA-bistand til at opildne til endnu flere terrorangreb mod israelere, skriver Palestinian Media Watch (PMW).

PA opildner åbent og aktivt til terror mod israelere som PA kalder for “folkelig modstand” (PA’s eufemisme for terror). Palæstinensiske teenagere responderere med aktivt at stræbe efter at dø som martyr i terrorangreb i Israel i hvad de kalder for deres “forsvarer af Palæstina.”

Faren til 17-årige Shukat Abed, der for nylig blev dræbt mens han deltog i voldelige optøjer i Kafr Dan nord for Jenin, fortalte PAs officielle tv-kanal der blandt andet finnasieres af de danske skatteydere, at hans søn havde udtrykt ønske om at blive en “martyr”. Et par dage før han døde sagde Shukat Abed at han og hans fætre var så mange i antal og derfor “måtte en af ​​dem blive en martyr.” Han sagde til sin mor at hun skulle “pakke ham ind i ligklæder”, og da han tog en selfie sagde han, at familien ville bruge billedet efter han ville dø som martyr:

Shukat Abeds far: “For to dage siden sagde min kone: “Han [Shukat Abed] sagde: ‘lyt til mig mor, du skal pakke mig ind i ligklæder. Vi er 10, 15 eller 20 kusiner. En af os skal være martyr.'” Hans mor sagde til ham: ‘Jeg vil ikke pakke dig ind i ligklæder.’ Han sagde til hende: ‘Ved Allah, du vil pakke mig ind i ligklæder.’ I går aftes… holdt han [Shukat Abed] sin telefon, tog en selfie og sagde: ‘I morgen vil du forstørre billedet.’” (han planlagde at blive martyr.) [PA TV-nyheder, 15. april 2022]

Indslaget blev sendt af PA TV i forbindelse med deres rapport om 17-årige Shukat Abeds begravelse

En anden teenager lovede at “kæmpe til det sidste palæstinensiske barn [i landsbyen] er død!” Hans far blev dræbt, mens han deltog i voldelige optøjer mod israelske styrker i Beita:

Søn af Fayez Hamayel: “Vi giver ikke afkald på Beita. Beita er en beslutsom by. Vi vil ikke give afkald på den. Vi vil kæmpe til det sidste palæstinensiske barn i Beita er død!”

PA TVs reporter: “Vi står hjælpeløse over for de følelser og intensiteten demonstreret af Martyrens søn.”

Demonstranterne råber i kor: Millioner af martyrer marcherer til Jerusalem!

Reporter: “Råbene udtrykker måske bedst situationen her.” [PA TV, 14. april 2022]

PMW har igennem flere år har afsløret, at PA aktivt opfordrer teenagere til at dø som martyrer for “Palæstina” og kalder teenageres martyrdød for “vejen til ekspertise og storhed.” PMW har vist, at palæstinensiske teenagere omfavner PA terroropildning og udfører selvmordsterrorangreb. Du er med til at betale for vanviddet via dansk skattefinansieret PA bistand – se hvor mange milliarder Danmark giver PA i 2021-2025

Den 5. maj 2021 skabte PAs misbrug af dansk PA bistand stor debat i Folketinget. MIFF information om problemet blev fremhævet, men trods viden om at danskernes skattekroner i stor stil misbruges af PA, fortsætter dansk bistand med at havne i PAs lommer. Se debatten her:

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp