Her fortæller palæstinensisk mor hvordan hun instruerede sin 16-årige søn i at blive martyr. (Foto: Skærmdump fra PMW)

Se klip af palæstinensisk mor instruerer sin 16-årige søn i at blive martyr

Danske skattekroner er med til at finansiere martyrium dyrkelsen i det palæstinensiske samfund fra vugge til grav.

MIFF har bragt utallige eksempler på hvordan de palæstinensiske myndigheder (PA) takket være international bistand fra Danmark, EU og andre donorlande har råd til at opildne til- og støtte terror mod Israel. I 2022 betalte mindst 32 personer for palæstinensisk terror – det blev det blodigste terror-år siden 2008. I 2023 har mindst 14 personer allerede betalt med livet for terror.

Den 8. februar 2023 deltog den 16-årige palæstinensiske terrorist Muntasir Al-Shawa i terrorangreb hvor terrorister skød mod soldater fra Israels forsvarshær (IDF) som beskyttede jøder under deres besøg ved Josephs grav i Nablus. IDF-soldaterne besvarede ilden og sårede Al-Shawa – han døde den 20. februar, skriver Itamar Marcus som er direktør i Palestinian Media Watch (PMW), der igennem årtier har fulgt med i hvad der sker i palæstinensiske medier.

I klippet længere nede fortæller Al-Shawa’s mor hvordan hun instruerede sin søn i at blive martyr:

“Dagen før [min søns] skade [hvoraf han døde], sagde han til mig: ‘Jeg vil tage til Balata-flygtningelejren [tæt på Josefs grav], og jeg vil vende tilbage til dig som martyr.’ Jeg grinede af ham og sagde: ‘Tror du, at det at være martyr er trivielt? Gå i bad, bed, bøj dig for Allah, og så er der måske en chance for, at Allah vil acceptere dig [som en martyr].’ Den følgende nat kom han tilbage til mig som en martyr. Pris Allah.”
[PA TV-nyheder, 21. februar 2023]

Se klippet her:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp