Skal man grine eller græde? Se hvad du er med til at finansiere via dansk bistand til de palæstinensiske myndigheder (PA). (Foto: StateofIsrael, 29. august 2011, flickr)

PA: – Israel træner køer til at spionere

Se hvilken tidlig arprilsnar du er med til at finansiere via dansk bistand til de palæstinensiske myndigheder.

MIFFs aprilsnar kommer tidligt i år, den ville være sjov hvis det ikke var fordi den rent faktisk er alvorlig og viser absurditeten i hvad dansk bistand til de palæstinensiske myndigheder (PA) er med til at finansiere.

De ældre i en palæstinensisk landsby opfandt absurd historie om at Israel træner køer til at spionere mod dem. De palæstinensiske myndigheder (PA) som de danske skatteydere igennem årene har sendt mange milliarder kroner i bistand, hoppede med på historien og bragte den som en faktuel historie i PAs officielle avis PA-Daily, skriver Palestinian Media Watch (PMW)

PA-Daily skrev blandt andet: – Hver ko har en medaljon om halsen med aflytningsudstyr, optagelsesudstyr og et kamera så de kan overvåge alt hvad der sker i landsbyen

PA har igennem årtier opfundet de mest absurde historier om Israel og israelere – MIFF har bragt flere af dem, men netop som man troede man havde hørt det hele, overrasker PA med en endnu mere absurd historie.

En af de ældre i landsbyen fortalte blandt andet til PA-Daily: – Bosætterne frigiver flokke af vildsvin for at ødelægge palæstinensiske afgrøder.

Hvis du tror du har hørt det hele, så er svaret nej.

Israelske bosættere er tidligere blevet anklaget for at sprede superrotter, der er immune over for gift i Jerusalems gamle bydel.

En anden absurd PA-anklage er at Israel vil ødelægge Al-Aqsa-moskeen, at en jøde startede satte ild til Al-Aqsa-moskeen, at Israel myrder uskyldige palæstinensere og placerer knive ved dem og efterfølgende hævder at de er terrorister, at Israel belønner deres soldater for at dræbe palæstinensere, at Israel forgifter palæstinensiske brønde, at Israel udfører massemord på palæstinensere. Klik for flere absurde eksempler på PA’s blod-anklager mod Israel og israelere

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp