De palæstinensiske myndigheder har et særligt tv-program dedikeret til at hylde terror mod Israel. Her ses lille pige reciterer terrorhyldest digt til sin fængslede far. (Foto: Skærmdump, Palestinian Media Watch)

Lille palæstinensisk pige i terrorhyldest til fængslet far: – Far gav mig maskingevær og riffel i gave

Se lille palæstinensisk pige hylde terror i de palæstinensiske myndigheders særlige tv-program dedikeret til terroropildning.

De palæstinensiske myndigheder (PA) som Danmark og mange andre PA-donorlande ser som en moderat samarbejdspartner de igennem flere år har hældt milliarder i, har et et særligt tv-program dedikeret til terroropildning.

Lille palæstinensisk pige sendte sendte en hilsen til sin fængslede far via de palæstinensiske myndigheders (PA) officielle tv-kanal, PA TV i programmet Giants of Endurance. TV-programmet beskæftiger sig udelukkende med fængslede terrorister. Den lille pige dedikerede en sang til sin far som hylder terror, skriver Palestinian Media Watch (PMW).

Pigens far hedder Muntasir Abu Azzoum og sidder i israelsk fængsel. Hans datter siger i programmet:

Jeg vil gerne dedikere en sang til far:

Far gav mig maskingevær og riffel i gave.

Når jeg bliver stor, melder jeg mig ind i Befrielseshæren.

Befrielseshæren lærte os, hvordan vi forsvarer vores hjemland.

Vi vil sejre over Amerika og Israel. [PA TV, Giants of Endurance, 29. september 2022]

Se klippet her:


Palestinian Media Watch (PMW) har tidligere rapporteret om små palæstinensiske børn som har sunget samme eller lignende sange som hylder terror mod Israel. Eksempelvis Fatahs centralkomitémedlem Tawfiq Tirawis der var stolt over at hans to-årige barnebarn sang om terrorhyldest: – Far, køb et maskingevær og en riffel til mig så jeg kan besejre Israel og zionisterne.

PMW har gentagne gange rapporteret om PA/Fatahs politik som går ud på at uddanne palæstinensiske børn i at at hylde terror og vold og terror fordi det er det bedste middel til at “opnå sejr over” Israel.

I 2021 bragte PMW et terrorhyldende digt reciteret af den palæstinensiske pige Rama:

– Jeg sender en hilsen til alle de mandlige og kvindelige fanger og især til min onkel Ayman [Al-Dik]…

Jeg dedikerer med glæde et digt til dem:
Tro ikke, at fængslet har ydmyget os,
Vores rifler er på vores skuldre, og vores skeer [for at grave ud af fængslet] er i vores hænder
Jeg sværger ved dit hoved, Ayman, og ved Jihad-krigerne og fangerne
Vi har set problemer mange gange i Palæstina, og vi blev reddet fra det…
Vi vil trampe på zionisters hals og bygge en vej ud af dem. [PA TV, Giants of Endurance, 9. december 2021]

Se klippet her:

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp