Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

To israelske kvinder med små børn reddet fra at blive lynchet i Nablus

Et stort rødt skilt advarer om at det er forbudt for israelske borgere at bevæge sig ind i Område A i Judæa og Samaria (Vestbredden), hvor de palæstinensiske myndigheder har fuld kontrol. Det er livsfarligt for jøder at køre ind i Område A. (Foto: Hendrik Wieduwilt, 23. marts 2015, flickr)
Mødrene og deres små børn blev fanget af bevæbnede palæstinensiske terrorister - heldigvis blev de reddet ud af PA's sikkerhedsstyrker som overdrog dem til Israels forsvarshær.

To israelske mødre med små børn kørte ind i den palæstinensiske by nablus i Judæa og Samaria (Vestbredden) som hører under de palæstinensiske myndigheder (PA).

Kvinderne og deres små børn blev fanget af bevæbnede palæstinensiske terrorister, før de blev reddet ud af byen af PA-sikkerhedsstyrker, skriver Yediot Ahronot.

PA’s sikkerhedsstyrker overdrog kvinderne og deres børn til israelske styrker.

Mødrene forventes at blive afhørt af Israels forsvarshær (IDF) om, hvorfor de kørte ind i Nablus kun få timer før Yom Kippur fasten (den vigtigste helligdag i den jødiske kalender) og i en tid med øgede spændinger i Judæa og Samaria. Israels interne sikkerhedstjeneste, Shin Bet medler om en stigning på 47% i antal rapporterede skudangreb rapporteret den seneste måned.

I et ud af to skudangreb rapporteret i udkanten af Nablus tidligere på ugen, angreb palæstinensiske terrorister bosættermøde, en IDF-soldat lettere såret ved skuangrebet.

Ved et andet skudangreb tæt på Ramallah blev to palæstinensere dræbt af IDF, da de forsøgte at ramme israelske tropper

I skrivende stund er 18 israelere blevet dræbt i palæstinensiske terrorangreb i år.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem